RÓLUNK SZÁLLÁS ÁRAINK KÉPTÁR FOGLALÁS KAPCSOLAT KIRÁNDULÁSOK

Slovenská verzia Magyar verzió Deutsch verzion English  version

APARTMAN KOMFORT
Kúpežná ulica 13
929 01 Dunajská Streda
Slovenská republika

Mob.: + 421 905 252 281
+ 421 905 635 801
Fax: + 421 31 55 902 72
Tel.: + 421 31 55 902 72
(esti órákban célszerű hívni)
E-mail: info@apartman-komfort.sk
Látogatottság:
Ma: 12
Összesen: 119072

RÓLUNK
névtelen

Nálunk nemcsak vendég lesz, átmeneti  otthonra is talál!

Új építésű KOMFORT apartmanházunk minőségi elszállásolást és komfortot nyújt vendégeinek.

Apartmanházunk családi vállalkozás, mi magunk, a tulajdonosai üzemeltetjük, amellyel garantáljuk a családias légkört és a kellemes környezetet. Kérésre személyre szólóan foglalkozunk  vendégeinkkel. 
Apartmanházunk legfőbb vonzereje a benne kínált színvonalas szállás és a dunaszerdahelyi termálfürdő közelsége. A termálfürdő főbejárata apartmanházunktól mindössze 150 m-re van. Mindezek ideális nyaralóhellyé teszik. 
Személyesen felügyeljük a szolgáltatások minőségét, hiszen számunkra vendégeink elégedettsége a legfontosabb.
A nálunk kínált szállás kellemes meglepetéssel szolgál legigényesebb vendégeinknek is, mivel a 2, 3 illetve 4 ágyas apartmanok berendezése modern, kényemes és igényes. 

Minden apartman saját fürdőszobával, jól felszerelt konyhasarokkal és kerti bútorral ellátott fedett terasszal rendelkezik. 
Apartmanjaink konyhájában lehetősége van egyszerű ételek elkészítésére. Vendégeink ezenkívül igénybe vehetik a termálfürdő területén található vendéglők, kávéházak és büfék szolgáltatásait, valamint felfedezhetik a pár perces sétával elérhető  városközpontot is, ahol további vendéglők találhatóak.  
Szabadidős programként szívesen ajánljuk a környék kulturális nevezetességeit. A környéken számos sportolási lehetőség kínálkozik, pl. teniszpálya, Duna-menti kerékpárút, golf, gokartpálya, stb. Vendégeink kirándulásokat tehetnek a közeli gyönyörű városokba - mint például Győr 40 km, Pozsony 48 km, Komárom 45 km, Bécs 120 km, Budapest 150 km. Ha aktívan szeretné szabadságát eltölteni, bizalommal forduljon hozzánk, szívesen adunk tanácsot Önoknek. (lásd Kirándulások)

Vendégeinket udvarunkban kellemes, zöld környezet várja: élősövény, virágok, színes leanderok. Vendégeink kényelmét szolgálja a kerti bútorral berendezett saját fedett terasz, ahol jólesik a reggeli kávé, vagy akár egy jó ebéd vagy vacsora.

Apartmanházunk zárt udvarában ingyenes parkolást biztosítunk vendégeinek a nálunk töltött napok  idejére.

A KOMFORT apartmanháztól pár perces sétával elérhető dunaszerdahelyi termálfürdőben - melyet 2009-ben újítottak fel - 7 különböző fürdőmedence és egy gyermekmedence várja a fürdésre, lubickolásra és gyógyulni vágyókat. Az utóbbi két év eredménye a wellness-centrum, ahol különféle szaunák, víz alatti masszázsok, örvényfürdők és pezsgőfürdők várják a látogatókat. A 2009-es évben készült el a fedett 38 °C fokos forróvizes körmedence is, amelyet körfolyosó köt össze a kinti medencével. A dunaszerdahelyi termálfürdő forró gyógyvizének és kellemes wellness-centrumának köszönhetően egész évben kedvelt célpontja nemcsak a környékbeli, hanem a külföldi vendégeknek is.

Törődjön egészségével, próbálja ki a dunaszerdahelyi termálvíz csodálatos gyógyító és fiatalító hatását  és pihenjen a mi apartmanházunkban!+421 31 55 90272 (tel./fax) +421 905 252 281 +421 905 635 801 info@apartman-komfort.sk This site created by ALELKES.EU